De BCTE Team

 

chantal Chantal Devriendt – Voorzitter

Chantal heeft een uitgebreide management ervaring opgebouwd door de talrijke directie functies die zij heeft bekleed zowel in de wereld van informatica als in de financiële sector. Ze is reeds lang geboeid door het beheer van onderneming en door “change management” en ze brengt de ondernemingen een scherpe belichting op beide domeinen.

chantal.devriendt@bcte.be

peterschellinck_b Peter Schellinck – Ondervoorzitter

Peter is een strategische en creatieve executive. Ondernemer in hart en nieren, hij heeft diverse bedrijven in verschillende landen opgericht en geleid. Hij is bijzonder gevoelig voor multiculturalisme in het management. Motiveren en ondersteunen van managers en medewerkers om een goed bestuur toe te passen is een passie die hij zoveel mogelijk wil delen.peter.schellinck@bcte.be

yves Yves Dinsart –  Bestuurder

Na een scholing in ondernemingen van verschillende grootte en aard heeft Yves zelf verscheidene KMO’s opgericht die hij vandaag beheert. Hij is overtuigd dat “samenwerkingsmanagement” de toekomst is voor de onderneming. Hij begeleidt ondernemingen die een gevoelig transitie beleven, in het bijzonder bij de overgang van de ene naar de andere generatie.

yves.dinsart@bcte.be

 

patrickvanhoutryve-small Patrick van Houtryve – Bestuurder

Patrick heeft het belangrijkste deel van zijn loopbaan besteed aan de leiding van een industriële groep in Europa en in de Verenigde Staten. Hij boeit zich reeds meer dan dertig jaar lang voor familiale KMO’s die hij begeleidt met zijn raad. Hij heeft een bijzondere aandacht voor mentoring van nieuwe onafhankelijke bestuurders.

patrick.vanhoutryve@bcte.be

Dominique Scheuren Bestuurder

Coming soon.

dominique.scheuren@bcte.be

Bernard Persoons Bestuurder

Coming soon.

bernard.persoons@bcte.be

Martine De Rouck – Bestuurder

Martine heeft haar hele carrière in de bancaire wereld doorgebracht, waar zij veelvuldige en gevarieerde functies heeft uitgeoefend; zoals de oprichting van een online bank in Frankrijk of de leiding als CEO van een Belgische bank.

Vandaag beoefent zij mandaten als bestuurder en adviseert ondernemingen. Ze is er vast van overtuigd dat een goede governance, aangepast aan de behoeften van de onderneming, essentieel is voor de groei.

martine.derouck@bcte.be