Bemiddeling bij conflicten in de Bestuurkamer

Kaart niet beschikbaar

Timing
08/03/2021
17 h 30 min - 19 h 15 min


       Virtuele Ronde Tafel 8-3-2021 om 17u30

nodigt u uit voor een  virtuele Ronde Tafel
8.03.2021 om 17u30
(dit Event is gratis)“Bemiddeling bij conflicten in de Bestuurskamer”

Bemiddeling is veel meer dan een onderhandelingstechniek.
Het laat de partijen toe om breder te denken naar een echte win/win relatie op basis van opties en oplossingen.
Onder de neutraliteit en de verantwoordelijkheid van een erkende bemiddelaar hebben de conclusies van een bemiddeling, onder strikte voorwaarden, kracht van vonnis en uitvoering.

Roland De Wolf, vicevoorzitter van BCTE (BoardCoachToExellence),
heeft het groot genoegen u deze principes te  laten ontdekken en te debatteren met de levendige getuigenissen en competentie van
Theo De Beir en Georges Hanot.
Theo De Beir is Voorzitter van de Federale Bemiddelingscommissie en oprichter van AGREMENTOR, bedrijf waar hij praktijk uitvoert als Advocaat aan de Balie van Brussel, maar ook als Erkende Bemiddelaar. Hij doceert Bemiddeling bij AGREMENTOR ACADEMY en is eveneens docent aan KU Leuven en UAntwerpen. Theo mag ook steunen op zijn vorming in onderhandeling- en bemiddelingstechnieken aan de Harvard Law School.
Georges Hanot is erkend Bemiddelaar in Burgerlijke- en Handels-, alsook in Sociale Zaken. Als oprichter van Con-Sent ADR is hij – ook internationaal – actief als bemiddelaar, zit hij geschillencommissies voor en begeleidt hij organisaties bij het efficiënt managen van conflict.  Georges combineert zijn vorming aan o.m. UGent, KULeuven en Antwerp Management School met een rijke bedrijfservaring als bestuurder en CEO, om praktijkgericht zijn getuigenis te delen.”

Praktische informatie:

-De uitwisseling gebeurt enkel in het Nederlands, wat niet belet dat vragen in het Frans kunnen gesteld worden.
– Registratie houdt automatisch in dat de “Chatham Rules”, regels van vertrouwelijkheid
voor de inhoud van onze vergaderingen worden nageleefd.
– U ontvangt een schriftelijke bevestiging bij uw registratie op onze site www.BCTE.be en een virtuele link naar het zoom-platform 48 uur voor het evenement.
DE INSCHRIJVING IS VERPLICHT EN IS MOGELIJK TOT  48 UREN VOOR HET EVENT.
– Om een grote interactiviteit te behouden, zullen de inschrijvingen gestaakt worden vanaf 30 inschrijvingen. Het blijft de bedoeling van BCTE om ook in kleinere “break-out rooms” onder mekaar uit te wisselen aan de hand van vragen.
– Deze vergadering wordt niet opgenomen.

Board Coaching to Excellence (BCTE) is het Belgische netwerk van bestuurders die hun ervaring delen onder mekaar om de doeltreffendheid van de raden van bestuur in KMO’s te verbeteren op basis van de pragmatische uitwisseling. In een tijd waarin de KMO soms te kampen heeft met bestuursprocessen, helpen wij hen om hun raden van bestuur te structureren en hun deskundigheid op dit gebied te vergroten, met name door middel van RondeTafels.
Voor meer informaties voor BCTE: www.bcte.beKlik op deze link en reserveer U plaats via de knop “inschrijving” aan het einde van de pagina:

Inschrijving verplicht 

We kijken er naar uit om dit evenement met U te delen.

De Raad van bestuur BCTE:

Patrick van Houtryve, Voorzitter
Roland De Wolf, Vicevoorzitter
Bestuurders : Bernard Persoons, Catherine de Dorlodot, Pascale Schütz, Dominique
Scheuren, Sibylle du Bus en Alec Maréchal

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*